Bemutatkozás


   Üdvözöllek a honlapomon. A zsonglőrvilágban Tzupi néven ismernek. Aktívan zsonglőrködöm és emellett az urbanjuggling.com márkanév alatt futó tűzzsonglőreszközöket készítem. Kellemes böngészést :)

   Magam is 7 éve foglalkozom zsonglőrködéssel, és eleinte magamnak kezdtem el készíteni különféle tüzes és sima zsonglőreszközöket. Az idők során ez kinőtte magát, és immáron széles választékát készítem ezeknek az eszközöknek. Az ország szinte minden részéről kértek tőlem már játékokat, több magyar zsonglőrcsapat is belém vetette bizalmát, és külföldi csoportokkal, boltokkal is van már kapcsolatom.

   Főleg rendelésre készítem ezeket, így lehetőséged van arra, hogy egyedi színekkel, méretben kérd ezeket az eszközöket. Ezeket e-mailban meg tudjuk beszélni, nyugodtan keress fel az elérhetőségeim bármelyikén.
Emellett teljesen egyedi eszközök és kívánságok kivitelezésében is szívesen segítek.

   Igyekszem a legjobb minőségű anyagokból dolgozni, mert egy ilyen eszköznél a legfontosabb a biztonság, hogy huzamosabb, extrémebb használat mellett se történjen semmi probléma. Minimalizálni próbálom a fémfelületeket, ezzel is biztonságosabbá tenni az eszközeimet. Emellett természetesen a tartósságra, az eszköz hatékonyságára és szépségére is ügyelek.

   A lista folyamatosan bővül, ahogy haladok az újabb fejlesztésekkel. Egyrészt saját tapasztalataim és a visszajelzések alapján fejlesztem folyamatosan az eddigieket. Másrészt új eszközöket, kiegészítőket készítek, teljessé téve a kínálatot.

   Az eszközeimnél minden anyag- és készítési hibára élettartam garanciát és javítást vállalok. Természetesen, ha valami nem is garanciális jellegű, hanem egyéb ok miatt sérült meg, vagy nemes egyszerűséggel kevlár-felújításra van szükség, akkor is nyugodtan vedd fel a kapcsolatot velem, megbeszéljük és ebben is segítek.