- Zsonglőr klubok - urbanjuggling.com -

Klubok

   Magyarországi zsonglőrklubok kicsiny gyüjteménye. Ha esetleg van egy klubod, és nem látod a listán, akkor kérlek írj róla nekem, és pótoljuk.


Antigravity Klub - Komló

   "Hetente két alkalommal szoktunk összejönni a komlói Közösségek Házában ( 48-as tér 1.; a Színház mellett). Hétfőnként 19h-21h között, illetve szerdánként 19h és 22h között miénk a Nagyterem. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne zsonglőrködni! :) Van egy nagy bőröndünk tele zsonglőrjátékkal, amiket bárki a kezébe vehet! ;) labdák, virágbotok, diabolók, poik, tányér, kendő, sok-sok buzogány és karika, olykor footbag.
    Ha előtte felvennéd velünk a kapcsolatot, megteheted a 70/3491799-es mobiltelefonszámon, illetve az antigravity.jt@gmail.com e-mail címen."
Antigravity blog

ISz zsonglőr klub

   "Egy kisebb zsonglőr csapat vagyunk Miskolcról. Pár főt számláló csoportunk telente a Zrínyi Ilona Gimnáziumban szokott összegyűlni minden kedden és csütörtökön 14:30-tól 16-17 óráig.
   Amíg az idő engedi PunkDuck-ot megtalálhatjátok majd minden nap hétközben a Hősök terén általában 14:30-tól 16-17-ig, de ez változó.
   Várjuk a Miskolc-közeli kezdő és haladó zsonglőröket, hogy teremtsünk egy új csapatot és egy klassz légkört. Tudunk biztosítani számos játékot, például: diabolot, buzogányt, labdát, poit, virágbotot,tányért, stb. Mi is szeretnénk terjeszteni a zsonglőrködést a köztudatban, hiszen zsonglőrködni jó!"

Drofti Szabolcs(PunkDuck)
Telefon:(30)305-1982
E-mail/MSN: drofti0901@freemail.hu
Klub honlapja : ISz zsonglőr klub

JoV - Jugglers of Village - Szentkirály

   Kecskeméttől nem messze lévő faluban a„Gárdonyi Géza Művelődési Házban (Kossuth Lajos u. 16.) szoktak gyakorolni estefelé, de nem fixek az időpontok.
   Keresd fel Pesti Pétert és el tudja mondani, hogy éppen mikor van gyakorlás legközelebb.
Mail : zsonglorok@gmail.com
Telefon : 20/438-5155

Miskolci Zsonglőrklub

   A Zafir egyesület szervez klubokat Miskolcon.


- Nyáron a városháztéren az ivókútnál, szerdán és szombaton 18 órától

- Télen a Spicc Iskolában szombatonként 18-21 óráig.
A terem díja 250 Ft (az első alkalom ingyenes).

Elérhetőségek:
Keoni - ke0ni@msn.com - (30)523-4898
http://zafir-egyesulet.hu

Szegedi Zsonglőr Klub

   Péntekenként 2-5-ig a Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum (6726 Szeged, Fésű u. 4).

Szegedi Zsonglőr Klub facebook csoport

Szekszárdi Zsonglőrcsoportot

   "Mint a neve is mutatja, tagjaink szekszárdi fiatalok. Korosztálytól függetlenül találkozgatunk heti rendszerességgel, a város központjában található Prométheusz parkban.
   A hideg időkre sikerült egy termet találnunk magunknak az 5. számú általános iskolában (Béri Balogh Á. u. 89.) közreműködésével, ahol fűtött helységben tudunk gyakorolni és korlátozott időre, az aula is a rendelkezésünkre áll, ahol a belmagasság 10m felett van. A "klubbtagság" ingyenes, kötezettséggel nem jár.
   Néhány tagunk rendszeresen látogatja, a hazai és külföldi zsonglőrtalálkozókat. Ezek általában szervezett kereteken belül történnek, lehetőséget adva akár kisseb csoportok, akár iskolai osztályok számára egy felejthetetlen élmény átélésére!
   Alapvetően a játék örömét szeretnénk a foglalkozásokra eljáró gyerekeknek és felnőtteknek átadni, egy-egy jó hangulatú foglalkozás keretében. Illetve a különböző játékokkal a mozgáskultúrát és készségeket fejleszteni játékos, vidám formában.
   Amennyiben felkeltettük a figyelmedet, a közelben laksz és szánnál pár órát eg közös játékra, az alábbi elérhetőségeken veheted fel velünk a kapcsolatot:

Pata Zoltán
Telefon: (70)397-3534
E-mail/ MSN : fojjer@gmail.com"

Veszprémi Egyetemi Zsonglőr Klub

   A név ne tévesszen meg senkit, nem csak egyetemisták kereshetnek fel minket, csak így egyszerűbb volt megalakítani egy klubot .

Jelenleg a csapat nagy része kezdő zsonglőr különféle eszközökön, akik igen szépen fejlődnek, hála a tanulsz-és-tanítod minőségpolitikánknak. Jelenleg korlátozott eszközparkkal rendelkezünk, amit reményeink szerint nemsokára sikerül erősen bővíteni.

Hosszabb távú céljaink között szerepel egy életképes zsonglőrközösség létrehozása, amely szélesebb körben megismerteti az emberekkel a zsonglőrködés és az újcirkusz világát.

És a legfontosabb: hétfőnként 20:30-tól szoktunk gyakorolni a Testnevelési Intézet vívótermében (portásnéni útbaigazít az épületen belül) Veszprém, Egyetem utca 10.

Elérhetőség: Pusztai Ádám – juggling.prd@gmail.com Samu Edina – edina.samu@gmail.com