- Üvegszálas hosszúbot - urbanjuggling.com - Webshop > Mindenféle > 111111

Üvegszálas hosszúbot

Mérete és vékonysága miatt elsőrangú egykezes, ujjal való pörgetésekhez, vagy esetleg mazsorett féle játékhoz. Könnyedén lehet forgatni, akár 2 ujjal tartva is. Párban jó választás lehet dupla-botos játékhoz.

Alapját 10 mm-es erős és rugalmas üvegszálas rúd adja. Szinte eltörhetetlen, és mindig visszanyeri az alakját. 100 cm-nél hosszabbat nem ajánlok, mert ilyen hossznál már beremeghet a bot, bár vannak akik pont ezt szerették, és így kérték. Az üvegszálra szilikon borítást teszek, így kényelmes és biztos a fogása.

Végeire alumínium cső van rögzítve, hogy az üvegszálat megvédje a hőtől. Egyrészt speciális hőálló ragasztóval, másrészt egy biztonsági fémcsappal van rögzítve, így ha valami ok folytán a ragasztó elengedne, akkor se okozhat balesetet.

Két méretű kevlárral készítem ezt a típust, a rövidebb (kb. 50-70 cm) botokat 5 cm, a hosszabbakat (kb. 70-100 cm) 6 cm széles kevlár fejjel. Ha tudod pontosan, hogy milyen hosszút szeretnél, akkor írd meg a megjegyzésekhez, ha nem, akkor írj nyugodtan egy e-mailt, és segítek a döntésben.


Árakról, méretekről és elérhetőségről érdeklődj!

Kapcsolódó termékek:
Üvegszálas hosszúbot szett